Jafaris

Om Jafaris

med kvalité till rätt pris

Vår affärsidé

Alla har vi en favorit, vilken är din?

Vår idé är att sälja bra kvalité till mycket låga priser. Vi anpassar oss till den komplexa marknaden och vårt sortiment utvecklas hela tiden. Vi utvecklar produkterna för att hänga med den snabba marknaden och vi försöker aldrig härma någon konkurrent, helt enkelt för att vi leder och de andra följer.

Efter så många år i branschen så har vi fått lång erfarenhet, med enkla ord så kan vi säga att vi kan det här. År 2010 öppnade vi Jafaris första fasta butik i Brunnsparken i Göteborg. Nu har vi även öppnat en annan butik i Göteborg och en på Drottninggatan i Stockholm.

Jafaris Group är också ett grossist företag som handlar med unika varor som donutråvaror och tillbehör, vi har ett komplett sortiment för donuthandlare och många av våra konkurrenter är nu kunder hos oss. Vi har även andra varor som Slush, Glasstillbehör, Churros och mycket annat.
Historik

1996 bildades bolaget Jafaris marknadsgrill.

1998 köptes piroger vagnen från Vladimir.

2000 köptes första vagn som var endast för donuts försäljning och var ett succé.

2006 köpte bolaget industri tomt och började bygga lager lokal på 500 kvadrat Och bytte namn från Jafaris marknadsgrill till Jafaris Group.

2008 byggdes andra delen på 250 kvadrat.

2010 köptes företagets första fast butik i Brunnsparken i Göteborg som blev succé.

2011 började Jafaris starta igång sin grossist verksamhet.

2012 tog Jafaris över Kalmar marknad tillsammans med Stefan Schill.

2013 tog Jafaris över ansvaret för Huskvarna marknad.

2014 blev Jafaris återförsäljare till Arlas egna varumärke “Matilde” för den nordiska marknaden som gjorde succé från första året.

2016 öppnade Jafaris 2 fasta kiosker , en i drottning gatan 13 i Stockholm och en kiosk i Drottningtorget i Göteborg.

2017 sålde Jafaris sin sista mat vagn för att koncentrera sig på söta produkter.

2018 bestämde ägarna på Jafaris att satsa i industrifastigheter och köpte den första lagerlokalen i Ljungarums industriområde. Samma år blev Jafaris återförsäljare för Ferrero Rocher “Nutella” som gjorde en succé.

2018 tillverkade Jafaris även en egen churros mix i Sverige från ett eget recept.

2019 köpte Jafaris den andra lagerlokalen i Torsviks industri område. Jafaris la ett mål att förvalta fastigheter på 100 miljoner fram till 2030.

Scroll to Top